Biorezonanta – diagnosticare si tratament in Cluj Napoca


Tehnica de diagnostic si tratament in camp energetic prin biorezonanta este bazata pe o tehnologie care detecteaza si citeste oscilatiile electromagnetice ultrafine produse de fiecare molecula, celula, organ, glanda sau sistem al organismului si face parte din categoria tratamentelor de medicina complementara.
Dispozitivele de bioreznanta de ultima generatie concepute in urma nenumaratelor studii stiintifice analizeaza procesele biologice ca un tot si trateaza adevaratele cauze ale problemelor de sanatate.Unele rezultate contrar evidentelor nu sunt acceptate de medicina conventionala.
Undele radiante se misca in spatiu ducind cu ele un flux urias de energie si informatie. Totul pe pamant si in univers exista intr-un spatiu energo-informational. Cercetatori rusi si germani au demonstrat ca organismele vii produc semnale electromagnetice incepind chiar de la nivel celular, cu un spectru foarte larg. Aceste semnale dirijeaza toate procesele biochimice din organism si sunt responsabile de generarea vietii si de sfirsitul ei. Inceputul oricarei boli se produce la nivel functional, al schimburilor de informatie electrica. Desi nu putem inca analiza semnalele electromagnetice cele mai subtile, putem sa analizam schimburile bioelectrice la nivelul macro al organismului, pe acesta baza putind fi analizata cu mijloace moderne, starea de sanatate.
Schimburile de la nivel celular sunt nu numai electrice dar si electromagnetice producindu-se intr-o anumita gama de frecvente.Tratamentul biofizic este considerat metoda cea mai promitatoare de imbunatatire a capacitatilor de autovindecare ale organismului.

Principalele efecte obtinute sunt:
– Imbunatatirea circulatiei cu cresterea aportului de substante nutritive;
– Aport crescut de oxigen in tesuturi si celule;
– Eliminarea blocajelor;
– Stimularea metabolismului si eliminarea deseurilor metabolice;
– Imbunatatirea energiei celulare, cresterea vitalitatii si a performantelor fizice si psihice;
– Accelerarea proceselor de vindecare;
– Activarea circulatiei limfatice;
– Activarea sistemului imunitar;
– Optimizarea sistemului nervos, etc.

Ca orice metoda de tratament terapia in cimp electromagnetic, are contrindicatiile sale.Ele sunt urmatoarele: sarcina in primele 3 luni.implanturi metalice mari,pace maker.