Biorezonanta Healthy Life

Biorezonanţa este o metodă modernă de diagnostic şi tratament energetic, bazată pe cele mai noi descoperiri ale fizicii cuantice. Este o metodă care face parte din uimitorul univers al medicinii oscilatorii, domeniu de avangardă şi în continuă expansiune. Este o metodă holistică care abordează organismul în totalitatea lui, luând în calcul toate dereglările prezente la momentul respective.

Informaţiile aduse de aceasta metodă nu se suprapun în totalitate celor aduse de metodele medicinei convenţionale. Metodele medicinii clasice arată modificări doar atunci când apar leziunile organice. Diagnosticul biorezozant este de mai mare fineţe, el precede celelalte metode de diagnostic, care pot fi indicate de medic sau terapeut dacă se consideră a fi necesare.

Terapia prin biorezonanta elibereaza organismul de blocaje energetice produse de factorii patogeni. Scopul diagnosticului si tratamentului prin biorezonanta este acela de a restabili o circulatie optima energo-informationala la nivel de organe si sisteme de organe.

Aparatul de biorezonanta Rayocomp SP 1000 polar(avizat medical in UE) bazat pe metoda Paul Schmidt care permite:

1. -Investigarea si echilibrarea starii de sanatate pentru intregul organism (ficat,rinichi,inima,stomac,coloana vertebrala, ovare,tiroida,virusi,paraziti,vitamine,poluare electrica si multe altele) cu biorezonanta

2. -Depistarea alergenilor si intolerantelor alimentare.

3. -Desensibilizarea alergenilor si intolerantelor alimentare.

4. -Terapie personalizata prin echilibrarea blocajelor din intregul organism prin biorezonanta.

5. -Echilibrarea chakrelor.

6. -Echilibrare energetica prin biorezonanta pentru diferite tipuri de cancer(bronho-pulmonar, hepatic, san, prostata etc)

7. -Tratament cu biorezonanta anti-fumat.

8. -Tratamente si investigatii pentru copii:
Printre pacienti care reactioneaza foarte bine la investigarea si terapia prin biorezonanta se numara si copii, pentru ca la centrul Healthy Life nu folosim metode traumatizante si agresive.
Printre cele mai uzuale probleme ale copiilor in care noi am obtinut rezultate foarte bune, enumeram:
– afectiuni respiratorii cronice,alergii si intolerante alimentare,slabirea sistemului imunitar,lipsa poftei de mancare,boli parazitologice,deficiente in vorbire si comportament

Din experienta noastra folosirea metodelor biorezonante au efecte pozitive intre 75 – 85% din cazuri de boli: cardio-vasculare, bronho-pulmonare, boli cronice degenerative, tulburari endocrine(diabet, hipo si hiper tiroidism,tulburari de menopauza) probleme legate de rinichi si vezica urinara, boli dermatologice, alergii, afectarea sistemului imunitar,tulburari nervoase( oboseala cronica, stres,depresii,atacuri de panica,recuperarea dupa accidente) etc