Marturie biorezonanta – Nicole

Cand spui cuiva din familie ca mergi sa te tratezi la un centru de medicina holistica, cea mai frecventa intrebare este: “dar de ce nu mergi la medic sa-ti faci niste analize ca lumea?”.
Raspunsul meu, pentru oricine are o rezerva fata de tratamentul cu biorezonanta, este ca, pe langa faptul ca diagnosticarea este completa atat din punct de vedere fizic, cat si energetic, ca poti sa vezi care sunt zonele vulnerabile ale organismului tau (si de care poate in subconstient ai vrea sa nu afli, fiindca oricui ii este frica de boala), mai exista un argument, si anume faptul ca aparatul de biorezonanta are si capacitatea de a trata prin echilibrarea campurilor energetice ale organelor afectate de boala. Aparate de biorezonanta exista poate in multe cabinete, dar cel mai important argument pentru care va sfatuiesc sa mergeti la Centrul Healthy Life, este faptul ca acolo exista o echipa foarte tanara de terapeuti care pun mult suflet in ceea ce fac. Apropierea sufleteasca si increderea au o importanta foarte mare in terapie.
Nu esti conectat la un aparat si cu asta basta, nu ti se dau pastile cu chimicale si doar astepti sa te faci bine. Terapeutii de la Centrul Healthy Life se ocupa si de partea sufleteasca a celor care merg acolo, ii determina pe acestia sa devina coautori ai propriei lor vindecari. Cauzele bolilor sunt legate, in cea mai mare parte, de traume sufletesti din viata intrauterina, din copilarie sau chiar din alta viata.
De Reiki sau bioenergie a auzit deja multa lume. Cand veti auzi de terapia prin “recuperarea sufletului” sa nu va speriati si sa nu aveti idei preconcepute. Ceea ce se realizeaza prin aceasta procedura este tocmai tratarea traumelor ascunse din subconstientul nostru, traume care ne fac sa ne simtim sufletul facut ferfenita, sa ne simtim ca si cum ne lipseste ceva. Acest ceva este tocmai o particica din sufletul nostru risipit, care “zboara” in alta parte pentru a supravietui unei traume si pe care terapia de “recuperare a sufletului” nu face decat sa ne-o aduca inapoi pentru a redeveni noi insine.
Atunci cand am ales Centrul Healthy Life puteam sa aleg orice cabinet cu biorezonanta din Cluj, intamplarea a facut sa il aleg pe acesta si nu imi pare rau, terapia a functionat foarte bine din toate punctele de vedere: fizic, energetic, sufletesc.
Sfatul meu este sa nu alegeti la intamplare, sa alegeti in cunostinta de cauza Centrul Healthy Life!
Nicole