Marturie STEFAN GEORGE

Buna ziua,
Numele meu este STEFAN GEORGE si in urmatoarele randuri o sa va povestesc experienta traita si rezultatele in urma terapiilor alternative efectuate la cabinetul Healthy Life cu Mirela Vicovan.
Pot sa afirm cu certitudine ca starea mea generala,fizica si animica era foarte proasta inainte de a calca pragul cabinetului.Dupa ce am stabilit termenii initiali ai starii mele generale am inceput sa fac sedinte de Biorezonanta,lucru care mi-a ameliorat vizibil starea mea generala.Cum simteam ca ceva lipsea in interiorul meu am continuat cu o Recuperare de suflet procedura prin care recuperezi Sinele tau interior.Dupa aceasta procedura am continuat cu o Regresie efectuata pentru a putea vedea si corecta lucrurile care simteam ca inca ma tin agatat de un trecut personal nerezolvat.
Cele doua proceduri de Recuperare de suflet si Regresie m-au facut sa-mi redobandesc increderea de sine,sa am o stare generala de sanatate foarte buna,ideile sa devina mai clare; mai pe scurt sa-mi redescopar adevaratul EU.
In momentul de fata urmez in mod aleator sedinte de REIKI care ma ajuta in continuare la pastrarea echilibrului interior atat de necesar pentru toate activitatile noastre cotidiene.